آموزش سینتیسایزر قسمت اول – Oscillator
نَوَسانگر یا همان آسیلِیتِر را می توان به عنوان قلب سینتیسایزر معرفی کرد. وظیفه آسیلیتر تولید امواج صوتی خام می باشد که هنوز تحت تاثیر هیچ فیلتری واقع نشده اند. در سینتیسایزر های آنالوگ امواج صوتی به صورت سینوسی، دندان اره ای، مربعی، مثلثی و یا نویز هستند اما در سینتیسایزر های دیجیتال کمی داستان متفاوت است زیرا علاوه بر این نوع امواج، آنها قادر به بهره گیری از Wavetable و نمونه های صوتی می باشند.
لازم به ذکر است که بسته به نوع سینتیسایزری که از آن استفاده می کنید تعداد آسیلیتر ها متفاوت است. برای مثال شاید شما بخواهید از ترکیب امواج سینوسی و مربعی یک صدا بسازید. پس در اینجا نیاز به دو عدد آسیلیتر خواهید داشت.
در سینتیسایزر، پیچ (Pitch) مربوط به آسیلیتر به وسیله کنترل ولتاژ صورت می گیرد که آن را با حروف اختصاری CV میشناسیم اما pitch cv بین نت ها فاصله ای نمیگذارد و بدیهی است که گوش دادن به آسیلیتر که بدون توقف در حال تولید صدا است بعد از دقایقی برای ما زجر آور خواهد شد. برای همین ما به AMP یا همان امپلیفایر نیازمندیم. برای دانستن اینکه امپلیفایر در سینتیسایزر چه نقشی دارد منتظر قسمت دوم این سری از آموزش باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.