اجزای برنامه اکسس
در این قسمت از آموزش توضیحات مختصری در مورد این نرم افزار کاربردی که کمتر مورد توجه واقع شده است را در اختیار شما قرار می دهیم. اکسس دارای بخش های بسیار زیادی می باشد که آموزش این بخش ها نیازمند زمان طولانی می باشد که در قسمت های بعدی به جزئیات آن می پردازیم. در این بخش قصد داریم اجزای کلی این نرم افزار را صورت کلی توضیح دهیم.
Tables: تیبل ها همان جداول اطلاعاتی می باشند که پیشتر در آموزش اکسل به طور مفصل به آنها پرداخته ایم. این جداول حاوی مفید ترین اطلاعات یک فایل به صورت سطری و ستونی می باشند که به اطلاعات درون آن رکورد می گویند.
Query: توسط کوئری ها میتوانید اطلاعات مورد نظر مورد نیاز خود را از داخل فایل خود استخراج کنید. این قسمت در اکسس تقریبا همانند یک سرچ عمل کرده و زمان جستجو را کم می کند
Forms: می توان گفت فرم ها رابط بین کاربر و اطلاعات یک فایل می باشند. به صورت تخصصی تر، فرم ها می توانند توسط کنترل های گرافیکی اطلاعات موردنظر را درجداول اطلاعاتی را فراهم آورند. اما باید گفت که هر فرم جهت انجام فرایند مشخص شده از یک منبع داده استفاده می کنند که این منابع فرم را می توان یکی از یکی از جداول یا کوئری ها انتخاب کرد.
Modules: ماژول ها معمولا شامل یک یا چند تابع و زیر برنامه های آن می باشند که به صورت عمومی ویا خصوصی تعریف می شوند. همچنین ثوابت مورد نظر در تمامی فرم ها را می توان در اکسس به صورت عمومی تعریف کرد.
Macros: ماکرو ها از یک سری توابع قدرتمند همانند نوشتن اطلاعات در یک رکورد، بازخوانی اطلاعات از منابع دیگر و ارسال اطلاعات به فرمت های مورد نیاز برنامه های دیگر و … برای اجام دادن عملیات های در زمان کم استفاده می کنند.
Reports: شما توسط ریپورت یا همان گزارش می توانید اطلاعاتی را که از جداول دیگر استخراج کرده اید رادر قالب دلخواهتان بر روی کاغذ چاپ کنید.
با دانستن این نکات کلیدر مورد این نرم افزار شما می توانید اکسس را احت تر و در زمان کمتر یاد بگیرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.