بیت کوین در چین ممنوع می شود!
جمهوری خلق چین ظاهراً تصمیم گرفته است تا دوباره موضوع دیگری را در فضای اینترنت ممنوع کند و اینبار قرعه به نام ارز رمزپایه یا همان ارز دیجیتالی خورده است. ارز رمزپایه واسط مبادلهای است که از رمزنگاری برای ایمنی بخشی به تراکنشها و کنترل تولید واحدهای جدید استفاده میکند. ارزهای رمزپایه زیرمجموعهای از ارزهای بدیل یا به طور مشخص ارزهای دیجیتالی هستند. بیتکوین در سال ۲۰۰۹ به عنوان اولین ارز رمزپایه غیر متمرکز ایجاد شد از آن زمان تاکنون ارزهای رمزپایه متعددی ایجاد شدهاند. که معمولاً ارزهای جایگزین بیتکوین نیز نامیده میشوند. ارزهای رمزپایه از کنترل غیرمتمرکز استفاده میکنند که در مقابل نظامهای بانکداری متمرکز قرار میگیرد غیر متمرکز بودن کنترل با پایگاه داده تراکنشهای زنجیره بلوکی بیتکوین مرتبط میشود که نقش دفتر کل توزیع شده را دارد. یکی از مهمترین مزیت های این نوع ارز، غیر قابل رهگیری بودن آن است و ظاهراً این یکی از مسائلی است که باعث شده است تا دولتمردان چین زیاد از این واحد پولی استقبال نکنند.
در همین راستا بانک مردم چین اعلام کرده است که از این پس تبادل و هرگونه خرید و فروش با واحد های پولی دیجیتال ممنوع است. این ممنوعیت در برگیرنده اقلام دیجیتال نیز می شود. از سوی دیگر بانک مردم به موسسات مالی و سازمان های پرداخت غیر بانکی نیز قویاً اعلام کرده است که به هیچ وجه اجازه سرویس دهی این چنینی را ندارند. این خبر را بانک مردم دوشنبه در حالی اعلام کرد که معتقد بود این سیستم ارزی به طور جدی اختلال در نظم اقتصادی و مالی چین ایجاد کرده است و باید هر چه زودتر ممنوع شود.
اخیراً بیت کوین به عنوان ارز مرجع دجیتالی به حدی رشد کرده است که هم اکنون که این خبر نوشته می شود ارزش آن از 600دلاری که در اوایل امسال بود به 4100 دلار رسیده است. نامشخص است که این ارز با خبر ممنوع شدن آن در چین چه تغییری می کند ولی موضوع جالب اینست که همه واحدهای پولی دیجیتال در حال رشد کردن هستند و برخی در کمتر از چند ماه ده برابر شده اند. این بازار به حدی داغ است که هر روز خبر تازه ای از آن شنیده می شود. نظر شما در ارتباط با واحدهای پولی دیجیتاال چیست؟ به نظر شما آیا این بازار پتانسیل رشد بیشتر را نیز دارد؟ نظرات خودتان را با مربع در میان بگذارید.
منبع: Cnet
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.