تفاوت صداسازی Subtractive و Additive در سینتیسایزر
در دنیای امروز با پیشرفت تکنولوژی مخصوصا در زمینه تجهیزات الکترونیکی و دیجیتالی شاهد گستردگی بزرگی در فضای ساخت صدا و تولید آثار صوتی هستیم. بی نهایت مدل سینتیسایزر در بازار جهانی وجود دارد که هر کدام به نحوی تولید صدا می کنند اما شیوه ساخت این صداها در هر سینتیسایزر ممکن است متفاوت باشد. امروز می خواهم به زبان ساده دو روش معمول و رایج که سینتیسایزر ها بسته به عملکردشان از آنها استفاده می کنند را به شما توضیح دهم.
Subtractive Synthesis
در این روش، پس از تولید صدا توسط نوسانگر های تعبیه شده در سینتیسایزر، می توانید به روش های مختلف با استفاده از فیلتر، فرکانس های ناخواسته را حذف کنید تا به صدای مطلوبی که در ذهن دارید برسید. فیلتر های رایج در این زمینه معمولا یا محدوده فرکانس های بالا را به اندازه دلخواه حذف می کنند، یا فرکانس های پایین را کاهش می دهند و یا به کم کردن بخش خاصی از فرکانس ها می پردازند که آنها را به ترتیب با نام های Lowpass، Highpass و Bandpass می شناسیم.
Additive Synthesis
روشی دیگر برای ایجاد صدا توسط سینتیسایزر Additive Synthesis می باشد. در این مدل صداسازی، فرکانسهای تولید شده توسط نوسانگر ها با یکدیگر مخلوط می شوند و طیف جدیدی از صداها را ایجاد می کنند. در این روش می توانید خلاقیت زیادی به خرج دهید زیرا دست شما در میزان ترکیب فرکانسها و نوع آنها باز است. هم افزایی هارمونیک در این مدل صداسازی می تواند درب های جدیدی از دنیای امواج را برای شما باز کند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.