مواد لازم برای تولید پادکست
این روزها استفاده از پادکست بسیار بین افراد در تمامی سن ها محبوب شده است. از پادکست های قصه شب برای نوزادان و کودکان گرفته تا پادکست های خبری و آموزشی. خیلی از افراد در حین انجام کارهای روزمره خود، به گوش دادن به پادکست می پردازند زیرا میتوان همراه با گوش دادن به پادکست، خیلی از کارهای روزمره را نیز انجام داد. مثلا می توانید در حالی که آشپزی می کنید و یا در خیابان مشغول قدم زدن هستید از محتوا های صوتی مورد علاقه خود لذت ببرید. و اما چه چیزهایی موجب کیفیت و جذابیت پادکست می شوند؟ برای تولید پادکست به چه ابزاری نیاز داریم؟ با من همراه باشید تا شما را در این مسیر راهنمایی کنم.
اولین ابزاری که به آن نیاز خواهید داشت، یک کامپیوتر و یا لپ تاپ می باشد تا بتوانید نرم افزار مورد نظر خود را برای ضبط و تدوین پادکست روی آن نصب کنید. نرم افزاری که استفاده می کنید کاملا به شما بستگی دارد. نرم افزار های زیادی برای این کار وجود دارند و هر کدام قابلیت های ویژه خودشان را دارند اما چیزی که از نوع نرم افزار مهم تر است، خلاقیت شماست. توانایی هایی که برای تولید پادکست داخل محیط نرم افزار لازم است شامل موارد زیر می شود:
- توانایی در ضبط صدا در محیط نرم افزار
- توانایی در برش و چسباندن فایل های صوتی
- توانایی در اعمال افکت های مختلف درفایل ها
- توانایی در میکس صداها
- توانایی در لایه بندی صداها و کنترل آنها
باید بدانید که ابزارهای شما نقش مهمی در روند تولید و افزایش کیفیت این دسته از آثار صوتی دارند. به عنوان مثال اگر شما از یک کارت صدا و میکروفون استودیویی Condenser استفاده کنید، بی شک خروجی نهایی با کیفیت تری خواهید داشت.
مکانی که در آن به ضبط پادکست می پردازید بسیار مهم است. اگر صدای شما توسط دیوارها جذب نشود و بازگشت داشته باشد، بازگشت صداها نیز به همراه صدای اصلی ضبط شده و علاوه بر بی کیفیت کردن کار شما موجب سخت تر شدن مرحله تدوین می شود. به هر حال بهتر است یک بار به تنهایی به ضبط نویز اتاق بپردازید و در مرحله لایه بندی از آن هوشمندانه استفاده کنید زیرا برش هایی که در لاین اصلی صداها خواهید داشت بدون یک لایه اضافی نویز، از حالت طبیعی خارج شده و زننده خواهد شد. حتی می توانید به جای استفاده از نویز اتاق، از نویز های آماده که در اینترنت وجود دارد استفاده کنید. به عنوان مثال یک بار خودم از صدای محیط و نویز یک کافی شاپ برای لایه زیرین صداها استفاده کردم که بسیار جالب شد.
به هر حال یک محیط آکوستیک که صدا در آن بازگشت ندارد (همانند استودیو های موزیک) بهترین مکان برای ضبط پادکست می باشد. سعی کنید فاصله گویندگان از میکروفون در طول صحبت به یک اندازه باشد. اگرچه با فشرده سازی فرکانسی می توان عدم رعایت این مساله را جبران کرد اما بهتر است در حالت طبیعی، فایل خام تمیزی برای مرحله تدوین آماده کنیم. پس از ضبط صداها حتما چند بار به آنها گوش دهید تا از همه چیز مطمئن شوید. در نهایت پروژه را با فرمت wav به صورت 24 بیت با نرخ نمونه برداری 48 کیلوهرتز اکسپورت کنید. حال می توانید فایل به دست آمده را به هر فرمتی که می خواهید با نرم افزار های مبدل، تبدیل کنید. رویکرد های متفاوتی در ضبط پادکست وجود دارد که در آینده به بررسی برخی از آنها می پردازیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.