کاربرد انواع مدل های Warp در Ableton Live
در یکی از پست ها توضیح دادم که وارپ کردن نمونه های صوتی (برای خواندن کلیک کنید) چیست و چه استفاده ای دارد. در این پست توضیح خواهم داد که هرکدام از آن حالت ها برای چه کاری در امر نمونه برداری صوتی مناسب تر می باشد.
Beats
این حالت برای زمانی است که ریتم برای شما در اولویت می باشد. لوپ های درامز و پرکاشن و همچنین نمونه های صوتی ریتمیک در صورت وارپ شدن با این حالت، صدای بهتری خواهند داشت.
Tones
این حالت زمانی به کار شما می آید که نمونه صوتی مورد استفاده شما از لحاظ pitch واضح باشد. برای مثال می توان به صدای خواننده، صداهای مونوفونیک و همچنین بیس لاین ها اشاره کرد.
Texture
این حالت را زمانی برای وارپ کردن استفاده کنید که از صداهای پولیفونیک ارکسترال، نویز، صدای محیط و پد ها استفاده می کنید. این حالت، به روش خلاقانه ای می تواند در صداسازی تجربی، شما را همراهی کند.
Re-Pitch
در این حالت، نرم افزار نمونه صوتی شما را از لحاظ زمانی فشرده نمیکند و نمی کشد. در واقع با استفاده از این حالت نرخ پخش شدن این نمونه صوتی طوری تنظیم می شود که از لحاظ زمانی به کشش دلخواه شما برسد. بهتر است این حالت را به صورت عملی تست کنید تا کاملا آن را درک کنید.
Complex
این حالت را زمانی انتخاب کنید که از نمونه های صوتی ترکیبی که شامل تونالیته های مختلف، نویز، بیت و … به صورت همزمان است استفاده می کنید. برای مثال اگر می خواهید یک موزیک کامل را وارپ کنید، این حالت گزینه مناسبی برای شماست.
Complex Pro
این حالت همانند حالت قبلی می باشد و از الگوریتم های مشابهی استفاده می کند اما نتایج بهتری به شما خواهد داد. در نظر داشته باشید که استفاده از این حالت نسبت به حالت قبلی از منابع سخت افزاری شما مانند سی پی یو استفاده بیشتری می کند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.