ویژگی هایی که از کنسول پلی استیشن 5 سونی انتظار داریم
شرکت سونی در سه دهه گذشته تقریبا هر 6 یا 7 سال، نسل جدیدی از کنسول های خانگی خود را عرضه کرده است. با توجه به این که حدود 6 سال از عمر کنسول پلی استیشن 4 می گذرد، انتظار می رود سونی در سال 2019 از کنسول بعدی خود یعنی پلی استیشن 5 رونمایی کند. به گفته رئیس شرکت سونی آن ها قصد دارند سه سال آینده را به آماده سازی برای برداشتن قدم بعدی بگذرانند تا بتوانند پیشرفت چشمگیری نسبت به رقبا داشته باشند. این سیاست بسیار هوشمندانه ای است که هم برای سونی و هم برای طرفداران سودمند خواهد بود. اما سونی چه برنامه هایی در سر دارد؟ و برای پیاده سازی این برنامه ها چرا 3 سال زمان لازم است؟ با ما همراه باشید.
یک غول 4K
امروزه بیشتر تلویزیون ها از وضوح تصویر 4K پشتیبانی می کنند. متاسفانه کنسول پلی استیشن 4 از این قابلیت پشتیبانی نکرده و کنسول ارتقاء یافته پلی استیشن 4 پرو نیز تنها برخی از عناوین را صرفا در حالت 30 فریم بر ثانیه اجرا می کند. حتی در این وضعیت نیز کنسول پرو بسیاری از این بازی ها را در ابعاد تصویر 4K Native اجرا نکرده و از تکنیک بزرگنمایی ابعاد تصویر استفاده می کند. بدون شک پلی استیشن 5 باید توانایی اجرای بازی های را در حالت 4K و 60 فریم بر ثانیه داشته باشد. البته این امر اصلا چیز ساده ای نبوده و به قدرت محاسباتی بسیار بالایی نیاز است.
واقعیت مجازی برای همه
به احتمال زیاد تکنولوژی واقعیت مجازی از ارکان اصلی کنسول پلی استیشن 5 خواهد بود. علی رغم موفقیت تجاری هدست واقعیت مجازی سونی (PSVR)، هزینه بالای این هدست ها و سخت افزار همراه آن ها، مانع از موفقیت گسترده این تکنولوژی در بازار عرضه شده است. اگر سونی بتواند با اتخاذ سیاستی هوشمندانه، هزینه نهایی ساخت کنسول خود را مدیریت کرده و در باندل این کنسول یک هدست واقعیت مجازی نیز بگنجاند، به راحتی می تواند گوی رقابت از رقبا ربوده و در این عرصه یکه تازی کند. سخت افزار قوی تر به سازندگان اجاره ساخت تجربه های واقع گرایانه تری داده و این امر رضایت کاربران و در نهایت افزایش میزان فروش این محصول را در پی خواهد داشت.
سخت افزار قابل ارتقاء
اخیرا رئیس سونی در اظهار نظری جالب در خصوص کنسول نسل بعد این شرکت گفت:
سونی می بایست از نگرش سنتی طول عمر کنسول های بازی فاصله بگیرد.
با توجه به سرعت بالای رشد تکنولوژی، در نظر گرفتن طول عمری معادل 6 الی 7 سال برای یک کنسول بسیار زیاد بوده و یقینا در اواسط عمر محصول، سخت افزار آن تاریخ گذشته محسوب خواهد شد. با توجه به ماهیت قابل ارتقاء رایانه های شخصی، آن ها همیشه از این لحاظ نسبت به کنسول ها برتری داشته اند. پس چرا کنسول ها نیز این سیاست را پیش نمی گیرند؟
یک روش می تواند فروش تجهیزات پردازشی جدید به صورت اکسترنال باشد. شیوه ای که لپ تاپ های گیمینگ سال هاست از آن برای اتصال جعبه های حاوی کارت های گرافیک به صورت اکسترنال از آن استفاده می کنند. در این روش تنها به یک کابل انتقال داده با سرعت بالا برای اتصال قطعات جدید به پلی استیشن 5 نیاز است.
نظرات خود را در این خصوص با مربع به اشتراک بگذارید.
منبع: Techly
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.