یامر چیست؟
یامر یک سرویس شبکه اجتماعی شرکتی است فرمیوم است که برای ارتباطات بین سازمانی طراحی شده است. دسترسی به شبکه یامر با توجه به دامین اینترنتی شخص فراهم می شود، به همین دلیل فقط آدرس های ایمیل تأیید شده امکان دسترسی به یک شبکه خاص را دارند.
این سرویس به عنوان یک سیستم ارتباطات داخلی برای وبسایت Geni.com شروع به فعالیت کرد و بعداً در سال 2008 به عنوان یک محصول جداگانه معرفی شد. در سال 2012 شرکت مایکروسافت یامر را به قیمت 1/2 میلیارد دلار از صاحبان آن خریداری کرد.
تاریخچه
در هشتم سپتامبر 2008 یامر در کنفرانس TechCrunch50 توسط دیوید سَکز که یک کارمند اجرایی در پی پال بود معرفی شد. او پس از جدا شدن از مجموعه پی پال در سال 2002 روی این پروژه استارتاپ کار کرده بود. علاوه بر عملکرد ارتباطاتی، یامر به تولید کنندگان محتوا این فرصت را میداد تا بر پایه این پلتفرم نرم افزارهای مشترکی را تولید و به استفاده کنندگان از سرویس بفروشند. به زبان ساده یامر یک شبکه اجتماعی رایگان بود که در برگیرنده بسیاری از افزونه های کاربردی می شد که توسط تولید کنندگان محتوای سوم شخص تولید شده بودند. البته لازم به ذکر است که بسیاری از افزونه های این شبکه اجتماعی بسیار کاربردی را میبایست با پرداخت هزینه میخریدید.
در آوریل سال 2010، مدیر شرکت یامر ادعا کرد که درآمد یامر در هر ربع سال دو برابر می شود. ولی اطلاعات دقیق دیگری را فاش نکرد. در همان سال سَکز ادعا کرده بود که تقریباً 70% شرکت هایی که نامشان به عنوان 500 شرکت برتر در مجله Fortune آمده است از سرویس او استفاده میکنند.
در سپتامبر سال 2010 ، سرویس یامر شروع به رشد بی نظیری کرد که تعداد کاربران آن را به 3میلیون کاربر و بیش از 80هزار کمپانی رساند. که شامل 80 درصد شرکت هایی بود که در لیست 500تایی مجله فورچون حضور داشتند. در همین سال بود که Yammer 2.0 عرضه شد که بسیاری آن را فیسبوک شرکتی می نامیدند.
در 12 ژوئن 2012 یامر چیزی حدود 142میلیون دلار سرمایه گذاری از شرکت ها و افراد به عنوان یک سرمایه گذاری خطر پذیر دریافت کرد و با توسعه هایی که در زیرساخت داد کیفیت را به حدی بهبود بخشید که تعداد کاربرانش به 8میلیون نفر رسید.
در 25 ژوئن 2012 مایکروسافت این سرویس را با پرداخت هزینه نقدی 1.2 میلیارد دلاری خرید و اعلام کرد از این پس کارکنان این شرکت به کارکنان بخش Microsoft Office اضافه خواهند شد.
در جولای 2014 نیز مایکروسافت اعلام کرد که یامر به مجموعه Office 365 اضافه می شود و سَکز نیز نهایتاً مجموعه یامر و آفیس را برای همیشه ترک کرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.