توضیحات
.
سازنده این پردازنده شرکت اینتل یک شرکت چند ملیتی فناوری محور آمریکایی است که توسط گوردون مور و رابرت نویس در سال 1968 در سانتا کلارا ایالت کالیفرنیا تأسیس شده است. اینتل بدون شک بزرگترین و پردرآمد ترین شرکت سازنده چیپ های الکترونیکی است که بسیاری آن را با طرح و توسعه اولین میکرو پردازنده های سری 32 بیتی می شناسند. در طی دهه 90 میلادی اینتل سرمایه گذاری عظیمی روی طراحی ریز پردازنده های جدید کرد که باعث رشد بی سابقه ای در این صنعت شد.
این پردازنده را اینتل در سال 1999 و با نام رمز Coppermine منتشر کرد. این پردازنده ها که عمدتاً در سری Pentium III منتشر می شدند فرکانس پایه ای میان 500مگاهرتز تا 1گیگاهرتز داشتند. رقابت پردازنده های منتشر شده با این نام رمز و سری Pentium III بیشتر با محصولات مشابهی از پردازنده های AMD بود که Athlon نامیده می شدند. در حالی که کاپِرماین با فعال کردن SSE optimizations نتایج بهتری را نشان می داد، Athlon توانسته بود فرکانس پایه را به 1.2 گیگاهرتز برساند که تا مدتها بعد و در سری Pentium 4 به این فرکانس نرسید. رقابت اینتل و AMD آن سالها بسیار نزدیک بود و کاربران بیشتر از روی سلیقه محصولات را انتخاب می کردند چرا که هردو شرکت محصولاتی را تولید می کردند که از نظر کیفی در سطح بالایی قرار داشتند.
سری Celeron نیز از این میکرومعماری جزو پردازنده های Low End اینتل محسوب شده و از تمامی نرم افزار های IA-32 پشتیبانی می کند. مدل های مختلف سری Celeron تقریبا با تمامی نسل های پردازنده های اینتل عرضه شده و از معماری های 250 نانومتری تا 32 و 14 نانومتری را شامل می شوند. از این سری بیشتر در سیستم های دسکتاپ رده متوسط با قیمت مناسب تر و دستگاه های سیار مانند لپتاپ ها استفاده می شود و نسبت به مدل های قوی تر میزان مصرف برق پایین تری دارند. مهم ترین ویژگی این سری قیمت بسیار مناسب مدل های آن می باشد. اولین پردازنده های سری Celeron طبق هسته های Pentium II ساخته شده و جدیدترین مدل های آن نیز طبق نسل ششم سری Core i3/i5/i7 طراحی شده اند. طراحی های جدید سری Celeron شامل هسته های جداگانه بوده و 66% حافظه کش مدل Core i3 اصلی را نیز دارا می باشند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.