توضیحات
شرکت AMD یک شرکت چند ملیتی تولید کننده پردازنده های رایانه ای مستقر در سانی ویل کالیفرنیا می باشد که در 1969 توسط جری سندرز تاسیس شده است. این شرکت دومین تولید کننده بزرگ پردازنده در جهان و تنها رقیب شرکت اینتل در زمینه تولید ریزپردازنده های 32 و 64 بیتی است. همچنین AMD پس از خرید شرکت ATI در سال 2006 به جدی ترین رقیب شرکت انویدیا در زمینه تولید چیپ های گرافیکی تبدیل شده است.
پردازنده Ryzen7 یکی از اعضای خانواده Ryzen است که شرکت AMD در سال 2017 آنها را بر اساس میکرومعماری Zen منتشر کرده است. این پردازنده ها از تکنولوژی فرآیند تولید 14 نانومتری بهره می برند که به گفته AMD به نسبت سری ها و نسل های پیشین از نظر مصرف انرژی در جایگاه بهتری قرار می گیرند و می توانند دستورالعمل های بسیار بیشتری را در هر چرخه اجرا کنند. همچنین چندرشتگی همزمان به این پردازنده ها کمک می کند تا به ازای هر هسته واقعی دو رشته داشته باشند که فناوری مشابهی است که در پردازنده های اینتل آن را با عنوان Hyper-Thread می شناسیم. همچنین مولتیپلایر این پردازنده ها باز گذاشته شده است تا کاربران آنها بتوانند متناسب با نیازهایشان، فرکانس کاری هسته اصلی را تا مقدار قابل قبولی در صورت وجود خنک کننده های مناسب افزایش دهند؛ البته یک ویژگی Auto-overclocking نیز بر روی این محصولات قرار داده شده است که همانطور که از نام آن پیداست، به صورت اتوماتیک فرکانس پردازنده شما را از حالت پایه خارج کرده و افزایش می دهد. اگر شما از آن دست افرادی هستید که به مصرف انرژی بیش از هر چیز دیگری اهمیت می دهید، تکنولوژی AMD Pure Power به صورت اتوماتیک ولتاژ پردازنده و فرکانس کاری را کاهش می دهد تا در زمان هایی که بار کاری شما پایین است، انرژی بیهوده ای مصرف نکنید. دو قابلیت Neural Net Prediction و Smart Prefetch هم به کمک یک هوش مصنوعی وضعیت عملکرد و جریان کاری شما را مدیریت کرده و متناسب با بار اعمال شده مقدار مناسبی از حافظه کش را به پردازش های شما اختصاص خواهند داد.
عنوان Rembrandt نامی است که AMD برای دسته ای از پردازنده های متناسب با تجهیزات قابل حمل در ماه ژانویه سال 2022 معرفی کرده است. پردازنده های این سری بر پایه میکرومعماری بهبود یافته Zen3+ ساخته شده اند هرچند که پیش از انتشار شایعاتی مبنی بر توسعه این سری بر پایه میکرومعماری Zen4 وجود داشت. پردازنده های توسعه یافته با این نام رمز در دو نوع و تحت عنوان Ryzen 6000H و Ryzen 6000U عرضه می شوند که سری H متناسب با نیاز کاربران تخصصی تر و سری U برای کاربران عادی در نظر گرفته شده است.
دلگرم کننده ترین بخش از این سری پردازنده ها، مجموعه ویژگیهای بهروز شده آنهاست. اولین و ساده ترین مورد، بهره بردن از حافظه پیشرفته DDR5 است. این موضوع عملکرد عمومی لپتاپ ها و دیگر تجهیزات قابل حمل را بهبود میبخشد. همچنین پردازنده های این سری از دو رابط PCIe 4.0 و USB4 نیز پشتیبانی خواهند کرد. که پشتیبانی از PCIe 4.0 به ویژه برای SSD ها و کارت های گرافیکی سریعتر مورد نیاز است. پشتیبانی از پورت USB4 نیز به دلیل سرعت بالای انتقال داده این پورت(40 گیگابیت بر ثانیه) پیشرفت خوبی به نسبت به گذشته محسوب می شود.
علاوه بر این پشتیبانی از فناوری Wi-Fi 6E نیز برای پردازنده های این سری در نظر گرفته شده است که نوید ارتباطی بدون تأخیر با سرعت خیره کننده ای(9.6 گیگابیت بر ثانیه) را به خریداران این دسته از پردازنده ها می دهد. همچنین قابلیت نویز کنسلینگ با کمک هوش مصنوعی از تماس های تصویری برای پردازنده های عرضه شده با این نام رمز فعال خواهد بود که می تواند ویژگی کاربردی برای تجهیزات قابل حمل باشد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.